Perfecte verfkleuren voor een zomerhuis

Aangezien de zomer voor de deur staat, is het tijd om na te denken over het vernieuwen van uw huis. Natuurlijk heb je misschien lekkere recepten en outfits voor warm weer in gedachten, maar het is de moeite waard om tijd te besteden om je huis een gemakkelijke make-over te geven.

Levendig groen

Niets duidt op de levendigheid van de zomer als een frisse, levendige tint groen. De diepe verzadiging van deze weelderige smaragdgroene kleur harkens naar buiten in elke omgeving: weelderige velden, tropische bomen, bloeiende bossen. De sleutel om de energie en vitaliteit van de zomer op te roepen, is moedig zijn en een gedurfde tint kiezen.

Peachy roze

Een beetje roze, een beetje perzik vanwege het jeugdige, vrolijke gevoel. Gebruik het in een tienerkamer, een damestoilet of echt overal waar je een leuke ruimte wilt creëren.

Fel rood

Felrood is een van mijn favoriete kleuren om deze zomer te gebruiken. Een felle rode gloed, zelfs in de kleinste vorm, kan een groot statement maken. Het is een energieke, leuke en stijlvolle kleur die veel ruimte zal geven aan elke ruimte.

Zacht blauw

Niets maakt een ruimte zo ontspannend als zachtblauw. Het creëert een gevoel van kalmte en geeft de kamer een serene uitstraling die geweldig werkt met dat zomerzonlicht dat binnenstroomt. We gebruiken deze kleur vooral in slaapkamers vanwege de manier waarop het met het licht verandert.

Verzadigd blauw

We houden van een helder verzadigd blauw in de zomer, het heeft zo’n heerlijk koele sfeer. Om het blauw in deze entreehal nog levendiger te maken, koos ik voor een halfglanzende afwerking waardoor het licht er echt vanaf kan spelen.