Kleine woonkamerideeën die uw stijl niet opofferen

Net als de keuken kan de woonkamer net zo goed worden beschouwd als het hart van de woning. Hier kom je tot rust na een lange dag, lees je een goed boek, vermaak je dierbaren en nog veel meer. Maar als je woonkamer geen vierkante meters heeft, zul je misschien verbaasd zijn over hoe je een stijlvolle look kunt krijgen die zowel praktisch als comfortabel is.

Kies een luchtig wit palet.

Om de een of andere reden maakt een wit palet een kamer altijd luchtiger. Test de look door verschillende tinten wit te mengen voor een perfecte woonkamer.

Laat patronen overlopen.

Als je kleine ruimte aan de neutrale kant is, weef dan in een mix van tijdloze patronen (strepen en dierenprints zijn goede opties) om de visuele interesse te behouden.

Verdubbel op spiegels.

Creëer de illusie van meer ruimte door spiegels op een kleine kast te leggen. Het geeft je woonkamer ook een meer doorleefd gevoel.

Rust je ruimte uit met een bank.

Een kleine woonkamer vraagt ​​om een ​​kleine bankstijl zoals een bank. Overweeg een getuft model om uw interieur nog uitnodigender te maken.

Inclusief zitplaatsen met opslag.

Kijk niet uit de gelegenheid om zitplaatsen met opslag op te nemen. Een bank met bijvoorbeeld manden in kaartenbakken is een schitterende manier om zaken als beddengoed en leesmateriaal verborgen te houden.

Weef in eetkamerstoelen.

In plaats van moeite te hebben om een ​​gestoffeerde fauteuil in uw gezellige woonkamer te persen, kiest u een eetkamerstoel die minder omvangrijk is om meer ruimte vrij te maken.