Ideeën voor thuisgymnastiek om een trainingsruimte te creëren

Tussen het zorgen voor uw kinderen, het jongleren met werkverplichtingen en het plannen van date-avonden, is het mogelijk het laatste wat u wilt doen om tijd te besteden aan lichaamsbeweging. Studies tonen echter aan dat sporten stress kan verlichten, uw humeur kan verbeteren en zelfs een goede nachtrust kan bevorderen. Als je niet bij je plaatselijke sportschool kunt komen, waarom zou je dan niet een vergelijkbare ervaring bij je thuis brengen?

Home rotsklimmuur

Rotsklimmen is perfect voor avontuurlijke types en een geweldige manier om je spieren te activeren (het zal ook een hit zijn bij de kinderen). Een garage kan gemakkelijk worden omgevormd met een set rotsklimmen.

Kelder gym in industriële stijl

Stel je een saaie kelder voor in een functionele homegym. Maak van de muren een brandpunt met een gedurfde verfkleur, statement art en een inspirerende quote die je zal aanmoedigen om je training 100% te geven.

Kleine woonkamer gym

Mis je je boksles? Haal het plezier meteen in huis door een bokszak in je woonkamer op te hangen.

Een garage gym opgezet

Als je het je kunt veroorloven om je garage op te geven, waarom zou je hem dan niet ombouwen tot een fitnessruimte? Deze ruimte bewijst dat een paar halters, een mat van goede kwaliteit en een stoel voor rustmomenten alles zijn wat nodig is om je dagelijkse trainingsroutine te behouden.

Moderne woonkamer gym

Er gaat niets boven het uitrusten van uw homegym met kleurrijke apparatuur om u gemotiveerd te houden.