Ideeën voor kleine slaapkamerdecoratie

Ongeacht uw organisatievaardigheden, kan het inrichten van een kleine slaapkamer een hele reeks uitdagingen met zich meebrengen. Geloof het of niet, maar een kleine slaapkamer heeft zijn eigen voordelen. Met creatieve styling en de juiste meubels geniet je van een gezellige slaapkamer met veel stijl.

Installeer een zwevende plank.

In plaats van te doen met een omvangrijk nachtkastje, installeer je een kleine plank direct naast je bed. Het heeft net genoeg ruimte voor een tafellamp, boek en een kleine vaas.

Koop spiegels.

Spiegels maken een kamer altijd helderder en ruimtelijker. Plaats er een op uw dressoir om het licht de hele dag door in uw slaapkamer te laten stromen.

Probeer een klein nachtkastje.

Als het goed is gedaan, kan het weven in kleine meubels een kleine ruimte nog charmanter maken. Probeer een smal nachtkastje om rommel op afstand te houden.

Laat tweekleurige muren een statement maken.

Als uw kleine slaapkamer een laag plafond heeft, markeer deze dan met contrasterende verfkleuren. Het balanceren van een neutraal met een kleur als blauw zal gegarandeerd de visuele aantrekkingskracht van uw kamer versterken.

Geheel wit palet.

Maak je geen zorgen als kleur ver verwijderd is van je esthetiek. Houd het klassiek met een helder, geheel wit palet dat een kleine ruimte luchtiger kan maken.

Omarm natuurlijk licht.

Overweeg bij elke decoratie-keuze manieren om meer licht in uw kleine slaapvertrekken te brengen. Uw bed direct voor het raam plaatsen is slechts één optie.