Eetkamers die de charme inpakken

Het is nooit gemakkelijk manieren te vinden om de ruimte te maximaliseren, maar alleen omdat je eetkamer klein is, wil nog niet zeggen dat het je stijl moet verkrampen. Denk groot door praktische decoratie-ideeën te gebruiken die uw kleine eetkamer met veel charme kunnen vullen. Van opvallend behang tot ingebouwde stoelen, ontdek hoe u van uw kleine eetgedeelte de ruimte van uw dromen kunt maken (zelfs als u een beperkt budget heeft).

Statement tafelkleed

Trek de aandacht weg van uw beperkte vierkante meters door uw tafel aan te kleden met een felgekleurd tafelkleed. Het is ook een trefzekere manier om vlekken te maskeren.

Ronde tafel

Soms is er alleen een strakke, ronde tafel nodig om een ​​klein gebied veel groter te laten lijken.

Ingebouwde zitplaatsen

Haal het meeste uit elke centimeter van uw ruimte met ingebouwde stoelen. Stijl het met je favoriete kussens met een patroon, een designtruc waar professionals op zweren.

Verzadigde tint

Wees niet bang voor muren vol verzadigde tinten, zoals groenblauw. Elke kleine eetruimte kan profiteren van een schok van kleur.

Gedurfde verlichting

Als het gaat om verlichting, hoe brutaler, hoe beter. Een eenvoudige gouden bolhanger kan uw gezellige eetruimte in een oogwenk samenbrengen.