Trends om niet te dragen met jeans

We houden van jeans. Jeans zijn onze vrienden. Ze geven ons eindeloze outfitideeën wanneer onze inspiratie opraakt, en ze vertalen zelfs het hele jaar door naar onze kledingkasten. Ze zijn een echte blauwe kast. Er zijn echter bepaalde trends waar jeans gewoon niet zo goed mee doen als andere. Krijt het op tegen de relaxte associaties, maar soms doet denim gewoon niet de truc.Daarom is het handig om het volledige scala aan opties voor je te overwegen.

Deze lente heb je misschien een trend of twee (of zeven) waar je naar kijkt. Investeren in een trend is echter slechts de eerste stap, want zoals we allemaal weten, is het moeilijkste om het stylingaspect aan te pakken. Dit is waar de denimfocus van vandaag in het spel komt. Terwijl het reiken naar de dichtstbijzijnde paar crop-flare-jeans misschien de beste optie is om je favoriete trend te testen, is het soms de moeite waard om wat verder te brainstormen. Verderop hebben we een kleine pool met stukken gemarkeerd die er prachtig uitzien in combinatie met niet-denimaccessoires.

De trend: heuptas

In plaats van jeans: lentekleding

Als je de trend van de belt-bag (ook bekend als fancy-fanny-pack) nog niet hebt geprobeerd, wees gerust, want het is niet te laat. Helaas kan het vastmaken van de riem aan de binnenkant van je jeanslussen te kieskeurig blijken te zijn. Leg het in plaats daarvan over een gemakkelijke lentekleding voor een coole look die ook handsfree is.

De trend: slippers

In plaats van jeans: leuke broeken

Omdat de designer-flip-flop-trend al vrij casual is, kan het combineren met een spijkerbroek super relaxed zijn. Voor een meer gebalanceerde look draag je ze gewoon met een speelse broek.

De trend: poloshirt

In plaats van jeans: verfraaide rok

De trend van poloshirts gaat nog steeds sterk, en als je klaar bent om het preppy-stuk te gaan dragen, kies er dan voor om het niet te combineren met een spijkerbroek en ga voor een onverwachte combinatie, zoals een versierde rok.

The Trend: lelijke sandalen

In plaats van Jeans: midi-jurk

Ja, ja. De lelijke schoenentrend! We zijn hier poëtisch over geworden, en hoewel het misschien niet als een schok komt dat we suggereren om het te contrasteren met iets aan de zachtere kant, is het de moeite waard om te herhalen dat een “lelijke” sandaal er geweldig uitziet, gestyled met iets een beetje liefhebber, zoals een midi jurk.