Schoenadvies voor binnenkort bruiden

Het concept om over te schakelen naar een tweede paar schoenen voor de huwelijksreceptie is niet per se nieuw, maar wordt steeds populairder. Afhankelijk van de stijl is het hebben van een tweede paar trouwschoenen ook praktisch, wat op de grote dag zeer op prijs zal worden gesteld.

Een bepaalde schoen ziet er misschien fantastisch uit op foto’s, maar voelt ondraaglijk pijnlijk aan zodra je begint te bewegen. Het hebben van twee paar trouwschoenen geeft bruiden de vrijheid om één paar te gebruiken voor portretten en de ceremonie, gevolgd door een meer functionele stijl voor de receptie wanneer ze het meeste lopen en dansen.

Als je een paar vijf-inch stiletto’s kunt rocken en toch op de dansvloer kunt gaan, dan is het goed voor je! Maar als uw trouwschoenen lastig of pijnlijk zijn om in rond te bewegen, is het een goed idee om voor een comfortabeler paar te kiezen. Als je jurk lang is, zie je ze waarschijnlijk niet op foto’s en ben je blij dat je je de hele avond geen zorgen hebt gemaakt over blaren en dergelijke.

Misschien heb je er spijt van dat je tijdens de bruiloft hetzelfde paar draagt

Ik was zeker van plan om twee paar schoenen te dragen voor mijn bruiloft. Ik kocht een speciaal, meer sierlijk paar voor de ceremonie (en voor alle foto-ops!) En een eenvoudiger, comfortabeler en goedkoper paar strappy sandalen om de dansvloer in te slaan. In alle opwinding ben ik eigenlijk nooit terechtgekomen Ik veranderde in mijn tweede paar, waar ik heel veel spijt van heb toen ik na een hele dag en nacht op mijn benen ernstige kneuzingen en blaren kreeg. Ik heb toch een geweldige tijd gehad (en merkte mijn arme voeten pas de dag erna op), maar ik zou zeker aanraden om nog een paar voor de receptie te dragen als je belangrijkste bruidsschoenen niet zo comfortabel zijn.

Het tweede paar schoenen

Je zou kunnen kiezen voor flats, sandalen of zelfs platforms (als je ook op zoek bent naar extra hoogte) zijn allemaal comfortabeler dan traditionele hakken. Zoek naar een paar met een stevige rug- of rugband. (Muilezels zijn hier niet de beweging.) Op die manier zullen je schoenen de hele dag niet wegschuren of wegglijden.