Items Franse meisjes geven voorrang op al het andere

Je denkt misschien dat je alle modebenodigdheden kent waar de garderobe van een Frans meisje op vertrouwt, maar er is een kans van buitenaf dat je dat niet doet. Waarom? Het kan maar al te gemakkelijk zijn om het “uniform” van een land in een hokje te stoppen als er vaak naar wordt verwezen, dus we wilden teruggaan naar de basis en het concept opnieuw bekijken. Wat is de feitelijke beknopte lijst met items die ‘s werelds chicste vrouwen volgen?

1. Een donkerblauwe of zwarte blazer

Dit kan van een herenkledingmerk zijn om te dragen naar het werk met een herenoverhemd en een getailleerde donkere jeans met hoge taille. Franse meisjes hebben veel donkerblauwe of zwarte versies. Ik ben momenteel mijn jas aan het stylen met een Gucci-riem.

2. Platte sandalen

Als je moet lopen, zijn platte sandalen zo praktisch. Ze kunnen ook een avondlook bijwerken, zoals een lange jurk, zodat deze zowel verfijnd als cool is.

3. Jeans op maat

Terwijl Franse meisjes jeans hebben in een groot aantal verschillende wasbeurten, gaat het meer dan wat dan ook om het silhouet in plaats van om de afwerking. Prioriteit geven aan een snit op maat: ze passen overal bij. Je kunt aan het werk gaan en dan gewoon je top (een op lingerie geïnspireerde of een top met lovertjes) veranderen en sandalen met hoge hakken toevoegen, en je bent klaar om te feesten.

4. Kasjmier trui

We hebben vaak gemerkt dat Franse meisjes supersized sweaters omgorden met alles, van skinny jeans tot gebloemde rokken, maar nu weten we waar ze ze kopen. Om gezellig te blijven tijdens een weekend, gecombineerd met uitlopende jeans of joggingbroek van kasjmier. Ik heb een verzameling verschillende kleuren en ik draag meestal lichte of felle kleuren in plaats van zwart.

5. Cocktailjurk met een gedefinieerde taille

Het kan monochroom zijn of een print, en ik heb veel mouwloze versies die ik graag met een riem, grote of zeer dunne hoge hakken en mijn luipaardjas wil stylen