Een paar comfortabele jeans om je weer in denim te krijgen

Voelt iemand anders zich persoonlijk slachtoffer van een stijve spijkerbroek? Nadat ik wekenlang consequent naar loungewear-broeken zoals joggingbroeken, fietsbroeken en leggings in een spijkerbroek heb reikt dan ik wil toegeven, krijg ik de gedachte om ooit een spijkerbroek aan te trekken (laat staan ​​meedogenloze stijve denim). Kan ik een hele dag gaan zonder ze af te willen scheuren? Past mijn spijkerbroek zelfs zoals vroeger? Dit zijn de angsten die in mijn hoofd circuleren terwijl ik naar mijn goed samengestelde denimstapel kijk die werkeloos in mijn kast heeft gezeten.

Desalniettemin denk ik niet dat ik zonder spijkerbroek zou kunnen leven, en hoewel ik er even aan moet wennen om weer 100% katoenen denim te dragen, denk ik dat ik de paren heb gevonden om me te helpen weer vaker een spijkerbroek te dragen opnieuw. Ontspannen stijlen zoals ballonjeans en op papa’s geïnspireerde pasvormen zien er op dit moment erg aantrekkelijk uit, net als jeans met een taille van papieren zakken en eigenlijk elke jeans met een aanzienlijke hoeveelheid stretch erin.

Koop er een met een subtiele elastische taille.

Koop een jeans met een ballonpijp, de naam vertelt hoe ruim deze zijn.

Koop nu een taille-jeans met papieren zakken, en dit is het doel.

Koop een jeans met hoge taille, die er net zo goed uitziet met hakken als met sneakers en een plaats verdient in ieders garderobe.