Draag een gigantisch t-shirt en zie er nog steeds stijlvol uit

Maar uitzoeken hoe je een oversized T-shirt moet dragen zonder er slordig en “ongedaan” uit te zien, kan vaak lastig zijn. Het laatste dat je wilt doen, is eruit zien alsof je op het punt staat om naar bed te gaan (vooral als we eenmaal op pad gaan) opnieuw).

We leven volledig volgens het principe dat een beetje streetstyle en inspiratie voor sociale media alles is wat nodig is om je verbeelding een vliegende start te geven als het gaat om lastiger trends. Hieronder delen we enkele coole tips, trucs en outfitideeën om je te helpen de comfy-coole basic frontaal aan te pakken, zodat je je nog steeds comfortabel voelt en er tegelijkertijd stijlvol uitziet.

Hier volgen enkele ideeën:

Steek een los T-shirt in een ontspannen, op maat gemaakte broek voor een casual-chique look.

Probeer een oversized grafisch T-shirt met een chique minirok en muiltjes. Bonus als uw kleuren contrasteren, zoals felroze en limoengroen.

Voeg dimensie toe door een getailleerd T-shirt met lange mouwen onder een los T-shirt met grafische print te leggen. Werk af door je T-shirt half in een relaxte jeans te stoppen.

Wees niet bang om prints te mixen. Draag een oversized vintage T-shirt losjes over een broek met print en maak je ensemble compleet met minimalistische sandalen.

Breng een groot T-shirt in evenwicht met een strakke legging en trek de look samen met een oversized blazer.