Hoe een bob-kapsel te laten groeien en het lastige stadium te vermijden

Het uitgroeien van een bob-kapsel kan heel ongemakkelijk zijn. Stompe randen die perfect waren voor uw kortere stijl, kunnen er klonterig of vierkant uitzien en het kan bijna onmogelijk worden om uw sloten goed te leggen. De overgangsperiode van bob naar lob kan onhandelbaar zijn – en dat is een genereuze verklaring. Om erachter te komen wat de beste manier is om een ​​bob-kapsel zonder onhandigheid uit te laten groeien en hoe je haar kunt stylen tijdens de tussenfase, hebben we deze tips

Bob kapsel tip # 1: rommelig werkt altijd

Valt je haar plat? Zien je klapbandjes er iets te rond uit? Het kan lastig zijn om je overwoekerde bob te stylen. Neem ons advies en draag het aan de rommelige kant – geef het een zhuzh. Warm een ​​pommade op in je hand of met een föhn en haal je vingers door de haarwortels. Dit geeft het wat meer volume en textuur.

Bob Haircut Tip # 2: blijf op schema

Hoewel je eerste neiging misschien is om je knipbeurt over te slaan, waarschuwen we ervoor. In plaats daarvan zegt hij dat als je regelmatig naar de kapper gaat, ongeveer elke acht weken, je haar er fris en gezond uit blijft zien als het groeit. Misschien wilt u zelfs overwegen om wat lichte lagen te vragen om de uiteinden van uw bob te verzachten.

Bob Haircut Tip # 3: Accessorize

We zijn geobsedeerd door haaraccessoires bij Makeup.com. Blijkt dat onze go-to pearl clips en hoofdbanden er ook voor zullen zorgen dat onze bob er meer samen uit zal zien tijdens het uitgroeien. Zet een kant van je haar vast met kristallen bobby-pinnen voor een superchique stijl die ook het haar een dimensie geeft. Bovendien kunnen hoofdbanden een geweldige vervanging zijn voor een paardenstaart terwijl je lokken wat langer worden.

Bob Haircut Tip # 4: Geef het een vleugje kleur

Het uitgroeien van je haar kan zeker tot saaie dagen leiden. Om u te helpen het proces te doorlopen, raden we zijn klanten aan een nieuwe haarkleur te proberen. Of je nu avontuurlijk bent en voor een gedurfde, leuke kleur wilt gaan (denk aan: roségoud of asblond) of gewoon wat highlights wilt toevoegen, je haar verven is een gemakkelijke manier om je look op te frissen.